Contact

                 Am început să privesc fotografia din unghi profesionist acum aproape zece ani, pe când eram student la Biologie. Pasionat de plante și vietăți mărunte, am căutat să mă perfecționez în surprinderea lor în fotografii, în detalii greu de perceput cu ochiul liber. Încurajat de cei din jur, am urmat în timp cursuri de fotografie, cu accent pe fotografia de produs, de eveniment și de portret. Jocul cu umbrele, intuirea expresiilor faciale cele mai relevante, surprinderea autenticității sunt câteva dintre motivele pentru care am transformat un hobby într-un job și o pasiune de viață.

Mă dedic fiecărui proiect ca și cum ar fi primul și cel mai important. Având întotdeauna grijă să nu suprapun prea multe comenzi în aceeași perioadă, mă asigur că veți primi întotdeauna fotografiile în timp scurt, la calitatea așteptată. Chiar dacă îmi place să cred că intuiesc rapid dorințele celor cu care urmează să lucrez, este important să cunosc cât mai îndeaproape așteptările voastre, așa că sunt adeptul unei întâlniri înainte de ședința foto propriu-zisă, în care să stabilim împreună cum va decurge aceasta. De pildă, în funcție de natura evenimentului, unii dintre voi își vor dori surprinderea momentelor formale, alții, dimpotrivă, ale celor de spontaneitate și relaxare. La fel, chiar daca toate fotografiile vor fi prelucrate ulterior, gradul de postprocesare va depinde de așteptările voastre.

Pentru a ne cunoaște, este suficient să-mi trimiteți un mail(contact@bogdancarstina.ro) sau să folosiți formular de mai jos. Până atunci, vă invit să aruncați o privire prin câteva dintre fotografiile realizate în ultima perioadă în diverse contexte, de familie, evenimente sau în scop publicitar.

* https://www.facebook.com/masezdromaderi/

** https://www.instagram.com/bogdancarstina.ro/